Upp och nervänd shepards pie!

Hej alla läsare!
 
Lunchen idag blir min version av en shepards pie, med blomkålsmos :)

Väldigt enkelt!
Jag stekte 500 gram nötfärs med en hackad gul lök och tre hackade vitlöksklyftor och en burk majs, två köttbuljongstärningar, två burkar krossad tomat, salt, soja, oregano. Låt puttra ihop.
 
Koka ett blomkålshuvud till mjuknat, mixa den med två msk keso, ett ägg, en tsk minilätta och en tsk fiberhusk. Salta efter smak!
 
Lägg blomkålsmoset i botten, lägg på ett jämt lager av köttfärssåsen och toppa med ett par skivor mager hårdost. In i ugnen på 200 grader tills den har fått färg :)
 
Detta blir ca 6portioner och hälften av köttfärssåsen har jag fryst in till en annan dag :)
 
Önskar er en bra dag! Kramar :)

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

skriven

Ser gott ut! :)

Svar: Det är smaskigt :)
Coral78

2 MIchaela:

skriven

Men nice Carol =) Den ska jag testa!!

Kommentera här: