Laxpaté LCHF

Laxpaté:




Sätt på ugnen på 175 grader och fyll en djup ugnsplåt med vatten och placera i mitten av ugnen.




200 gram laxfilé 


100 gram skalade räkor


100 gram torskfilé 


3 ägg


2,5 dl vispgrädde


1 tsk dijonsenap


1 kryddmått cayenne


1,5 dl hackad dill


1 tsk salt


Citronpeppar




Mixa lax, räkor, torsk, ägg, grädde, och alla kryddor till en tjock smet, smaka av och krydda efter behag.


Smörj en bakform med olja eller smör, häll i smeten och ställ i vatten badet. Grädda i 50 min. Låt svalna och sedan kyl i några timmar eller över natten.


In english:



Salmon paté:


Turn the oven to 175 degrees and fill a deep oven plate with water and place in the middle of the oven.


200 grams of salmon fillet

100 grams of shaved shrimps

100 grams of cod fillet

3 eggs

1 cup of double cream

1 teaspoon dijon mustard

Cayenne after likeing

0,63 cups of chopped dild

1 teaspoon salt



Mix salmon, shrimp, cod, egg, cream, and all spices to a thick batter, taste and season as desired.


Grease a baking pan with oil or butter, pour the batter and place in the water bath. Bake for 50 min. Allow to cool and then cool for a few hours or overnight.




Kommentarer:

1 Tess:

skriven

Det ser underbart gott ut! :)

Svar: Det är jättemymsigt :)
Carol Hammarberg

Kommentera här: