2 Läs mer >>
(null)

Brysselkålsgratäng:


1kg färsk brysselkål

3 ägg

2 dl valfri grädde

1 dl mjölk

2 msk senap (jag använde johnnys)

2 msk dill

2 dl riven ost

Salt och peppar


Ansa och skär bort roten på brysselkålen och placera i en smörad ugnsform. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, senap, dill, salt och peppar, häll över brysselkålen, toppa med osten och grädda i 200 grader i ca 40 min.

Brysselkålsgratäng!

1 Läs mer >>
(null)


Kyckling:
Massera in olivolja,krydda med kycklingkrydda, vitlök, salt och peppar, kör i 150 grader ca 2 timmar. 
Ärtstomp: 
Tinade gröna ärtor, créme fraiche light (valfri mängd fett) eller turkisk yoghurt, salt och peppar, mixa snabbt ihop (ej slät).
 Toppengott och minimalt med jobb 👌

Grillad kyckling med ...

0 Läs mer >>
(null)


Kycklingbiffar 12 st


150 gram kycklingfile

1 liten gul lök

2 vitlöksklyftor

1 ägg

0,5 dl grädde

1 msk kokosmjöl

1 msk mandelmjöl

0,3 msk fiberhusk

Salt

Pepparmix


Hacka lök och vitlök och fräs mjukt i olja och mixa sedan med de övriga ingredienserna, låt stå och svälla en stund.

Klicka ut ca en msk stora klickar i en varm panna, platta till och vänd när de har fått färg.



Kycklingbiffar!