4 Läs mer >>
Hej alla läsare!
 
Nya tag, har haft en downperiod igen men det är bara att fortsätta ta sig upp, hoppas en dag att stanna häruppe!
 
Men idag har jag kommit ut på en promenad på 5,5 km och lunchen blev en lax och brysselkålsomelett.
 
 
 
Älskar denna typ av mat, enkelt och smakfullt och man kan använda precis vad man vill!
 
Detta är till två personer:
 
2 bitar laxfile
8 st brysselkål
4 ägg
2 msk keso
två röda lökar
2 tsk fiberhusk
kryddor
 
Hacka brysselkålen i fyra delar, hacka lök och skär laxen i kuber och blanda om med brysselkålen. Vispa äggen med keson och fiberhusken, salta peppra. (jag använde även lite citronpeppar och dill) Häll äggstanningen över laxen och grönsakerna och grädda i 225 grader i ca 30 minuter.
 
 
Önskar er en bra dag!
 
Kramar
 

Brysselkål/lax ome...