Tonfiskwrap! (LCHF)
Wrap: 2 ägg, 2 msk keso, 1,5 tsk fiberhusk, 2 msk grädde och salt. Mixa allt och häll i en stekpanna som tål ugnsvärme. Stek ett tag på ena sidan sätt sedan in pannan i ugnen på 200 grader tills fin färg.
Tonfiskröra: en burk tonfisk,en liten hackad rödlök, 1 msk majonäs, 1 msk keso, 1 msk smetana, dill och salt.
Bred ut hälften av röran på wrapen och rulla ihop. :)
In english:
Wrap:
2 eggs, 2 tbsp of cottage cheese, 1,5 tbsp psyllium husk, 2 tbsp cream, add salt to you liking. Mix everything and pour the content in to a fryingpan that can also be placed in an oven. Fry for a couple of minutes, and place the frying pan in the oven at 200 degrees celsius (392 farenheit) until it has a nice colour.
Tuna mix:
1 can of tuna(in water)
1 chopped red onion (small onion)
1 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of cottage cheese
1 tbsp of smetana (soured cream)
Add dill (dry) and salt to you liking
Spread out half of the tuna mix on the one side of the wrap, and roll it.