Kesobröd!
Blanda en halv dl kruskakli, en dl solrosfrön, en halv dl linfrön, en halv dl sesamfrön, en msk fiberhusk, en halv dl mandelmjöl, en tsk bakpulver i en bunke. Blanda i 225 gram keso och tre ägg och en tsk salt med allt. Bred ut på en plåt tunt och strö över pumpafrön. Grädda i 225 grader i 15 min.
Supergott!!!! :)
Kommentarer:
5
Anonym:
Ser jätte gött ut😃
Svar:
Coral78
6
Anja:
Hej! Låter så himlans gott :) Men jag har en fråga... ser att du använder kruskakli en hel del. Jag är glutenintolerant och tål inte denna produkt. Har ingen aning om hur det ser ut, vet du något som jag kan använda istället? Som liknar detta? Typ pofiber? Eller nåt annat? :)
Ha det gott och kämpa på!
Kram
Anja
Svar:
Coral78
7
Barbro:
Såg ju supergott ut vad tror du man kan ersätta mandelmjölet med om man är allergisk.
Svar:
Coral78
skriven
👍/ Maria