Tonfiskwrap! (LCHF)

Wrap: 2 ägg, 2 msk keso, 1,5 tsk fiberhusk, 2 msk grädde och salt. Mixa allt och häll i en stekpanna som tål ugnsvärme. Stek ett tag på ena sidan sätt sedan in pannan i ugnen på 200 grader tills fin färg.

Tonfiskröra: en burk tonfisk,en liten hackad rödlök, 1 msk majonäs, 1 msk keso, 1 msk smetana, dill och salt.

Bred ut hälften av röran på wrapen och rulla ihop. :)

In english:

Wrap:
2 eggs, 2 tbsp of cottage cheese, 1,5 tbsp psyllium husk, 2 tbsp cream, add salt to you liking. Mix everything and pour the content in to a fryingpan that can also be placed in an oven. Fry for a couple of minutes, and place the frying pan in the oven at 200 degrees celsius (392 farenheit) until it has a nice colour. 


Tuna mix: 
1 can of tuna(in water)
1 chopped red onion (small onion)
1 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of cottage cheese
1 tbsp of smetana (soured cream)
Add dill (dry) and salt to you liking


Spread out half of the tuna mix on the one side of the wrap, and roll it.

Kommentera här: